Find me on instagram Find me on facebook Find me on Linkedin

Testimonials

"Tot nu toe geniet ik enorm van mijn studententijd. Echter kwamen er een op een gegeven moment een aantal keuzes op mijn pad waarbij ik tegen mezelf aanliep. Ik merkte aan mezelf dat ik er maar moeilijk uitkwam en niet meer goed wist wat ik wilde en of ik me wel goed voelde bij de dingen die ik deed en de keuzes die ik maakte. Uiteindelijk heb ik besloten om het heft in eigen handen te nemen en weer contact op te nemen met Janine. Aangezien ik al een hele goede ervaring met Janine heb gehad toen ik op de middelbare school zat, was het voor mij al snel duidelijk dat ik weer met haar aan de slag wilde.

Tijdens de verschillende sessies heeft Janine me laten inzien dat ik eigenlijk mijn goede eigenschappen op een verkeerde manier aan het inzetten was. Ik legde mezelf een bepaalde druk op, terwijl dit nergens voor nodig was. Ik ben nog zo jong en krijg nog zoveel kansen, mijn tijd komt nog wel. Janine heeft me hierbij enorm geholpen door mij de juiste tools te geven, waardoor ik er tijdens haar sessies achter ben gekomen dat ik juist moet genieten van de dingen die ik nu doe. Daardoor komt de rest uiteindelijk vanzelf wel. Door kijken naar mezelf, tijd te nemen voor mijn eigen ontwikkeling en me niet afhankelijk van anderen op te stellen heb ik gedurende het traject veel over en ook van mezelf geleerd.

Voor al het bovenstaande wil ik Janine wederom ontzettend bedanken!"

A.

"Mijn dochter van 19 jaar en ik zelf als moeder van 55 jaar, zijn erg verbonden met elkaar. Zeker na de echtscheiding van ruim 10 jaar geleden is dat versterkt. We merken echter ook dat we ruimte nodig hebben en elkaar niet altijd begrijpen. Het niet begrijpen kan leiden tot conflicten. Iets wat we beiden niet willen maar toch gebeurt. In enkele aparte en gezamenlijke sessies met Janine ben ik van mijn eigen gedrag en achtergrond bewust geworden. De sessies hebben mij gesterkt dat ik in vertrouwen kan loslaten en op mijn eigen pad verder kan gaan. Ik heb meer begrip voor mezelf gekregen en mijn dochter. Ik zie de toekomst voor ons allebei met vertrouwen tegemoet."

A.

"Mijn vriend en ik probeerden al een aantal jaren zwanger te worden met medische hulp. Dit bracht de nodige stress met zich mee en ik zat al een tijdje met mezelf in de knoop. Ik wilde heel veel, maar kon me er niet toe zetten. Ik vond dat het me ontbrak aan daadkracht en geloofde zelf niet meer in wat ik deed en zei. Daar wilde ik verandering in brengen. Een psycholoog vond ik niet nodig, ik was niet depressief. Ik had iemand nodig die het uit mezelf kon laten komen. Toen vond ik Janine! Er was meteen een klik bij het intakegesprek en ik was ontzettend gemotiveerd. Dit was iemand die me kon helpen een omkeer te maken in mijn leven die blijvend was. En dat is gelukt! Door de oefeningen ging ik alles beter voelen en weer in mezelf geloven. Je beleeft het bij Janine, het is niet alleen praten. Ik geniet nu weer en kan mezelf overgeven aan plezier en geluk in plaats van continu uit te stellen of negatief te denken. Ik pak alles aan zoals ik wil, mijn daadkracht is terug voor altijd. Voor dit alles ben ik Janine erg dankbaar, ze heeft mij weer mij laten worden! En… wonder boven wonder ben ik tegen het eind van de consulten bij Janine ook nog spontaan zwanger geraakt! Mijn dankbaarheid dat dit gebeurd is, maar ook voor al het andere in mijn leven en wat nog op mijn pad gaat komen, is zó groot. Daarom kan ik iedereen Janine aanraden, ze laat jou uit jou komen, wat wil je nog meer."

K.d.V.

"Bij een probleem met mijn stiefdochter kwam ik bij Janine terecht. Als jongerencoach weet zij als geen ander hoe een kind van 16 in het leven staat en wat het nodig heeft. Als volwassenencoach kon ze mij perfect helpen bij mijn rol hierin. Door me te spiegelen om meer inzicht in mezelf te krijgen kreeg ik ook meer inzicht in ons samengestelde gezin. Aan het einde van ons traject van 7 gesprekken was het opgelost. Ik ben Janine erg dankbaar voor haar manier van werken die bij mij heel snel het gewenste resultaat heeft gegeven. "

Astrid

"Janine heeft mij geleerd hoe ik me mentaal het beste kan voorbereiden op toetsen. Daarnaast heeft ze me geholpen mijzelf terug te vinden. Dit heeft ze gedaan door mijn slechte patronen te doorbreken. Hierdoor ontstond er voor mij de ruimte om mezelf te ontwikkelen in de richting die ik wilde. Janine hielp mij met me te realiseren dat ik veel dingen kan oplossen met de eigenschappen die ik bezit. Daarnaast gaf ze met tools zodat ik in situaties beslissingen durf te maken en zekerder achter deze sta.

Janine heel erg bedankt voor de steun en de hulp."

Yvette

"Ik liep al een tijd rond met een aantal dingen waar ik maar niet uitkwam, een soort van vicieuze cirkel. Ik had in het verleden psychotherapie gevolgd, maar dat bleek niet voor mij. Coaching had ik nog niet eerder ervaren.

Ik kwam op de website van Janine terecht en tijdens het lezen had ik meteen een goed gevoel. Ook tijdens het eerste kennismaking consult, voelde ik dat Janine een zeer empatisch persoon is en volledig ingesteld is om je te helpen.

Tijdens de consulten heb ik ervaren dat het bij coaching met Janine echt draait om de relatie met jezelf en om deze relatie - in mijn geval - te herstellen en weer sterker te maken. Dit vond ik een enorm verschil met therapie, omdat vanuit mijn ervaring het voornamelijk ging over mezelf in relatie tot anderen. Wat ik ook heel erg fijn vond is dat er niet oeverloos gepraat wordt over van alles, maar je gaat echt aan de slag met je innerlijk en legt onder begeleiding van Janine contact met wat je voelt en hoe je dingen ervaart of ervaren hebt.

Tijdens consulten voelde ik me volledig op mijn gemak en veilig, waardoor ik het gevoel heb dat ik het maximale eruit heb kunnen halen wat voor mij op dat moment mogelijk was. Al met al zit ik beter in mijn vel, merk dat ik echt een aantal zaken achter me heb gelaten en sta ik weer dichter bij mezelf. Ik doe weer dingen die ik vroeger leuk vond en heb gewoon meer energie dan ervoor. Ook heb ik weer een stuk creativiteit bij mezelf hervonden, waarvan ik dacht dat ik die niet meer had.

Al met al een fantastisch resultaat en ik ben Janine dan ook heel erg dankbaar hiervoor. Ik kan coaching bij Janine daarom van harte aanbevelen, omdat het echt een cadeau is voor jezelf."

I.L.

"In leerjaar 3 werd mij vaker verteld dat 4VWO het moeilijkste jaar is van de hele middelbare school, maar nu ik erop terugkijk, besef ik dat het eigenlijk geheel aan jezelf ligt. Door wat er aan mij verteld is, ben ik mij meteen zorgen gaan maken aan het begin van het schooljaar en heb daarom enorm veel stress opgebouwd, hierdoor ging ik minder in mijzelf geloven.

Het beste wat je kunt doen is trouw blijven aan jezelf en aan wat jij denkt dat je in je hebt, en niemand hierover laten oordelen. Meer dan je best kun je niet doen, en zolang jij in jezelf gelooft, komt het wel goed. Janine heeft mij geholpen om dit vertrouwen in mijzelf weer terug te krijgen en mij weer laten geloven dat ik het wel kan. De consulten zijn heel goed geweest voor mij als persoon, om alles weer in een ander perspectief te plaatsen, ik ben heel erg blij dat ik de stap heb gedaan om hieraan deel te nemen."

I.

"Als je onzeker bent over school of over jezelf, en je hebt het idee dat je er echt iets aan moet doen, dan raad ik de sessies van Janine zeker aan!

Ik heb zelf een moeilijk schooljaar achter de rug met veel stress en onzekerheden over mezelf. Ik ben dan ook 2 weken voor mijn laatste SE-week naar Janine gegaan voor hulp. In totaal heb ik 2 echte sessies gehad, en dit heeft me al ongelooflijk veel geholpen! Ik had zelf echt niet verwacht dat er na 2 keer al zo veel zou veranderen. Na de 1ste sessie merkte ik al dat er echt iets los was gekomen in mijn hoofd; ik voelde me heel verward; ben ik nu onzeker of niet? denk ik nog hetzelfde over die dingen na? Na mijn tweede sessie was die verwarring verdwenen; in plaats van de oude negatieve gedachten zaten er nieuwe positieve gedachten in mijn hoofd. Ik voelde me echt opgelucht en ben toen met een zeker gevoel die SE-week in kunnen gaan!

Het werkt echt!"

N.R.

"Janine heeft mij geholpen mijn eigen kunnen in te zien. De coaching heeft mij in beweging gebracht om mijn faalangst zowel bij school, als bij mijn grootste passie muziek onder controle te krijgen. Ik ben onlangs geslaagd en aangenomen op het conservatorium, iets dat zonder zelfvertrouwen niet was gelukt. Ik ben Janine oneindig dankbaar hiervoor."

Mvg, Louise

"In de afgelopen jaren ben ik mijzelf in mijn VWO-carrière vaak tegengekomen. Zowel mijn positieve kanten als mijn negatieve kanten kwamen aan het licht. Ik wist wel waar mijn zwakke kanten lagen, maar ik vond het erg lastig om deze zwakke kanten aan te pakken. Ik dacht vaak bij mezelf, zoiets moet ik als VWO'er toch wel zelf kunnen oplossen. Mijn zwakke kanten kwamen echter naarmate ik ouder werd steeds vaker naar boven en ik begon steeds meer met mezelf in de knoop te raken. Ik had last van perfectionisme en ondanks dat ik er goed voor stond en gewoon goede cijfers haalde liet ik mezelf steeds maar weer geloven dat ik op de een of andere manier niet zou slagen. Dit brak me in de zesde klas op en ik stond mezelf eindelijk toe om me te laten helpen.

Ik ben toen naar Janine gegaan en die heeft mij via mezelf kennis laten maken met een nieuwe ik die in zichzelf gelooft. Met de 4 B's: Bewustwording, Beleving, Beweging en Blijvend heeft zij er mede voor gezorgd dat ik steeds meer in mezelf begon te geloven. Door verschillende oefeningen, van plaatjes uitzoeken tot varen in een roeiboot, heb ik mezelf stap voor stap weer in de juiste koers gekregen. Ik ben nu dan ook erg trots dat ik kan zeggen dat ik geslaagd ben voor het VWO met goede cijfers! Ik kan het! Iets dat ik in het begin niet wilde geloven, maar dat was wel hetgeen Janine mij vanaf dag 1 heeft geprobeerd duidelijk te maken.

Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn, maar het zou ook niet gezond zijn als ik in die paar maanden tijd al subliem met mijn perfectionisme om zou kunnen gaan. De negatieve kant van het perfectionisme nam eerst voor mij de overhand, maar door Janine heb ik ingezien dat je ook de negatieve kant van een eigenschap om kan zetten in iets positiefs!

Heel erg bedankt Janine voor de steun en alles waar u mij heeft geholpen!"

A.

"Dankzij de begeleiding van Janine is er heel wat teweeg gebracht! Er zijn dingen gebeurd en gaan gebeuren die mij tot een beter mens maken. Ik durf nu echt voor mijn eigen geluk te kiezen! Mijn dankbaarheid is niet uit te drukken in woorden, maar toch heel erg bedankt!!" :)

M.A.

"Chapeau voor mijn personal coach Janine Jacobs. Het is haar gelukt om mij weer rust en liefde in mijn lichaam terug te geven.

In twee weken met drie consulten heb ik weer rust gekregen en heb ik bewust afscheid genomen van die dingen die mij onrustig en angstig maakten. Daar ben ik zelf heel trots op dat dat is gelukt.

Nogmaals bedankt Janine. En als het weer even de verkeerde kant op gaat zal ik zeker weer contact met jou opnemen."

Inge.

"Als 18 jarige scholier is het niet echt handig om stress voor proefwerken te hebben. Maar dit is dan ook niets bijzonders. Bijna iedere leerling heeft hier wel mee te maken. Het enige probleem bij mij was dat ik zo erg in de stress raakte dat ik paniekaanvallen kreeg en niet meer naar school kon gaan. Het was zelfs zo erg geworden dat ik op een bepaald moment 6 weken thuis heb gezeten!

Samen met mijn ouders besloten we om in therapie te gaan. Nadat ik bij psychiaters, psychologen was langs geweest en nog veel meer behandelingen had ondergaan, had ik eigenlijk de hoop opgegeven. Onze laatste hoop lag bij Personal Life Coach en Counselor J. Jacobs. Een leraar adviseerde mij om met Janine te gaan praten. Iets wat achteraf zeer verstandig is geweest.

Toen ik bij Janine begon, was ik vrij sceptisch. Maar na enkele consulten begon ik er in te geloven. Ik vertrouwde Janine al zeer snel en voelde me vrij om over mijn probleem te praten. Ook de gedachte oefeningen (visualisaties) vond ik zeer bijzonder. Ik moest me dan inbeelden dat ik iets aan het doen was. Iets wat ik normaal maar flauwekul vond. Maar het was anders deze keer. Ik had het gevoel dat ik echt in mijn eigen hoofd zat. Een zeer bijzonder moment voor mij was toen ik met mijn ogen dicht stond en mijn handen voor me uit moest steken. Het was de bedoeling dat ik al mijn twijfel naar mijn handen zou laten stromen. Het rare was dat ik om een gegeven moment mijn handen echt niet meer recht voor me kon houden maar dat ze langzaam naar beneden zakten.

Een ander speciaal iets was de aanpak van Janine! Ze laat je naar jezelf kijken zoals je nog nooit eerder hebt ervaren. Na de consulten kijk ik totaal anders naar mezelf dan voorheen. Dit had ik totaal niet als ik bij de psychologen en psychiaters was geweest. Het was gewoon weer even langs gaan en precies met het zelfde probleem terug komen.

Mijn echte beproeving was afgelopen proefwerkweek. Het was mij namelijk al een jaar niet gelukt om een complete proefwerkweek te maken. En ja hoor, HET IS ME GELUKT. Ik kon gewoon iedere dag gaan!!!! Ik was zo trots op mezelf en ik was vooral blij voor mijn ouders omdat hen een hoop ellende bespaard is gebleven. Ik kijk nu positief naar de rest van het schooljaar

Tijdens een consult moest ik een symbool geven aan het gevoel dat ik had na de oefening. Mijn antwoord daarop was dat ik mezelf zag als een bloem die open ging. Zo voel ik me nu nog steeds! En daar ben ik Janine eeuwig dankbaar voor!!

Heel erg bedankt Janine,
Jij hebt van mij een bloem in bloei gemaakt! "

V.

"De conusulten bij Janine hebben mij veel opgeleverd. Ik heb samen met haar aan mijn onzekerheden en zwaktes gewerkt en voel me nu zoveel sterker in mijn schoenen staan. Janine is een positief en prettig persoon, ze kan heel goed met mensen omgaan en voelt bepaalde dingen direct aan. Het verschil met hoe ik in mijn vel zat voordat ik bij Janine kwam en hoe ik in mijn vel zit op dit moment is enorm groot. Ik ben in een korte periode zo veel sterker geworden en heb geleerd anders naar bepaalde situaties te kijken en er anders mee om te gaan. Samen met Janine heb ik aan mezelf gewerkt en bepaalde gewoontes en dingen die al zo'n lange tijd in mijn hoofd zaten aangepakt en doorbroken. Achteraf gezien ben ik heel blij dat ik de stap heb gezet om dit traject aan te gaan. Niet alleen merk ik aan mezelf een enorme verandering, maar ook mensen in mijn omgeving merken dit aan mij."

M.

"Ik ben in de zomervakantie van 2010 mijn biologische vader verloren. Mijn vader heeft zelf de keuze gemaakt, waardoor het extra moeilijk voor mij was om zijn dood te verwerken. Janine heeft mij in het verwerkingsproces enorm ondersteund. Ik heb meerdere consulten bij haar gehad en oefeningen gedaan die erg geholpen hebben.

We hebben oefeningen gedaan zodat ik me niet meer zo vaak rot voel. De oefeningen hebben geholpen, hoewel ik ze soms een beetje raar vond, omdat ik dezen nog nooit eerder meegemaakt had. Achteraf zie en voel ik de impact ervan en ben ik dankbaar voor het resultaat.

Bij deze wil ik dan ook zeggen:
Janine: BEDANKT!!."

N.

"Janine heeft, naar mijn mening, de eigenschappen die een persoon, die aan zichzelf wil werken, nodig heeft. Een aantal voorbeelden daarvan zijn dat ze een erg prettige en rustige uistraling heeft en dat ze zeer goed mensen kan aanvoelen en naar ze kan luisteren. Daarentegen stelt ze als coach ook de juiste vragen die een persoon tot andere inzichten kan brengen.

Tijdens mijn coachbijeenkomst heeft deze combinatie van eigenschappen gezorgd voor een succesvol traject. Ik heb antwoorden gegeven op de vragen van Janine en deze antwoorden hebben mij vervolgens nieuwe visies gegeven waardoor ik handvaten kreeg om tijdens bepaalde situaties een andere houding aan te nemen of anders te reageren. Kortom, voor mij is de coachbijeenkomst met Janine erg zinvol geweest, vooral voor mezelf, maar ook voor de mensen om mij heen en de toepassing in de dagelijkse praktijk."

Rachelle

"Voor mij is Janine een mens – mens, ze toont oprechte belangstelling en warmte en toch ook de gepaste afstand. Ik kan jullie vertellen wat Janine voor mij, samen met mij, heeft bereikt maar nog beter is het om dat zelf te ervaren.

Ik had mijn teugels van het leven behoorlijk uit handen gegeven en dat dat niet werkt heb ik ervaren en velen om mij heen, vervelend dat het gebeurt ja, spijt dat het me overkomen is? Nee!Ik heb dankzij Janine mijn teugels weer in eigen bezit en snap daarom zoveel meer van het gezegde "dat je eerst voor jezelf moet zorgen dan pas voor een ander daar kunt zijn". Janine heeft er voor gezorgd dat ik ervoer waar mijn valkuilen lagen, maar nog beter hoe ik dit kon sturen zodat het geen obstakel meer is in mijn leven.

Daardoor ben ik veel rustiger van binnen en heb niet steeds het gevoel dat het gaspedaal tot in de punt wordt ingetrapt. Ik kies beter voor mezelf wanneer het belang van anderen ook in het spel is.Ik ben Janine daarom ook heel dankbaar dat ze op mijn pad kwam, want door het feit dat ze me door mijn leven meenam, zoals ik het tot nu toe geleid heb, ben ik zoveel dingen in een ander context gaan bekijken. En daarmee ben ik een mooi mens tegenkomen waarvan ik zelf het bestaan was kwijtgeraakt.

De keuze voor een coachingstraject door Janine is een nieuw begin van je leven!

Janine bij deze Super bedankt!"

Carolien Teunissen.

"Toen ik naar je toe kwam ging het niet zo goed met me. Ik zat toen in de brugklas en leerde best veel. Als ik dan goed voor een proefwerk had geleerd, kreeg ik toch slechte punten. Ik maakte me veel te zenuwachtig tijdens het proefwerk en dacht steeds maar "als ik het maar weet" daardoor wist ik het natuurlijk niet meer.

Jij hebt me geleerd om rustig te blijven en op mezelf te vertrouwen. Een paar consulten ben ik bij je geweest en daarna ging het helemaal goed met me. Ik was niet meer zenuwachtig en mijn punten gingen omhoog. Ik vond je een fijne coach. Je praatte met mij over de problemen die ik had en begeleidde mij richting de oplossingen. Tijdens onze gesprekken heb ik veel geleerd, maar we hebben ook veel plezier samen gehad. Ik vond het altijd fijn om naar je toe te komen.

Hartstikke bedankt !!!!"

Coen

"Jouw gevoel is wat je echt in
beweging zet"