Find me on instagram Find me on facebook Find me on Linkedin

De coach zelf

Janine Jacobs (1963) heeft het coachen, het begeleiden en ondersteunen van mensen in haar bloed. Er voor de ander zijn is de rode draad door haar leven. Ze werkt inspirerend, is geïnteresseerd in de ontwikkeling van de ander en van haarzelf. Zowel als docente en als coach is ze heel betrokken, toegewijd en werkt ze zeer resultaatgericht. Dankzij haar goed luisterend oor, inlevingsvermogen en rustig voorkomen, boezemt ze snel vertrouwen is. Ze respecteert ieders ontwikkeling en juicht het beste uit jezelf halen toe.

Ze begon haar carrière als onderwijzeres, studeerde daarna 5 jaar Frans en werkt inmiddels 23 jaar in het middelbaar onderwijs als docente Frans. Vanuit een passie voor de Franse taal en het enthousiasme leerstof over te brengen laat ze de jeugd de taal ontdekken. Verder begeleidt ze, als trainster, jong volwassenen in hun faalangst door ze in hun kracht te leren staan en leven. In de functie als counselor draagt ze bij aan het groeiproces van jong volwassenen, waar haar aanpak als vernieuwend, verhelderend en doeltreffend ervaren wordt.

Haar onderwijscarriè heeft ze voor 3 jaar onderbroken om in het buitenland ervaring op te doen. Een waardevolle tijd van bewustwording en zelfontwikkeling. Terug in Nederland wilde ze, naast literatuur en het volgen van cursussen en trainingen, zich nog specifieker toeleggen op haar begeleiding van de groei bij mensen en daarvoor heeft ze Life Coaching opleidingen gevolgd die volledig paste bij haar visie en aanpak t.a.v. het coachen. Ze geniet van de veranderingen, van de groei bij haar leerlingen en cliënten: een stralende lach want het is gelukt, een trotse houding, krachtig doortastend handelen, plezier, energie, zelfliefde, vol vertrouwen, innerlijke kracht en zichzelf zijn!

"Elke dag is een nieuwe mogelijkheid en een goede uitdaging tot verdere groei!"
"Een moment aan zee,bruisende energie, kracht ,golven"